Help with uploading photos please!

All about the BT1100

Topic author
sully22252

Help with uploading photos please!

Beitrag von sully22252 » Montag 10. März 2008, 17:17

Hi, I may be able to ride a Bulldog but computers are another matter entirely. I cant work out how to upload photos, either into a post or by opening a personal photogallery! Any suggestions would be really appreciated (I've just tried to stick a photo on the end of this post but when I previewed the post nothing showed).

Many thanks in anticipation!!!

Benutzeravatar

WullDee
Beiträge: 5417
Registriert: Donnerstag 21. September 2006, 14:32
Vorname: Waldi
Wohnort: Steinhuder Meer
Alter: 52
Kontaktdaten:

Beitrag von WullDee » Montag 10. März 2008, 19:13

Hi Sully!
1. use the "Album" button in your posting, this will lead you to your personal album
2. use the "Bild hochladen" button to call the upload dialogue
3. use the "Durchsuchen" button to choose a pic from your hard drive
4. use the "Absenden" button to upload the chosen pic

But take care, maybe you need to resize the source pic (on your hard drive) due to size limitations as shown in the dialogue ...

Good luck!
Die linke Hand zum Gruß,
Waldi

Bild

Meine Videos bei YouTube: https://www.youtube.com/user/WullDee


jonny teabag
Beiträge: 45
Registriert: Freitag 22. Juni 2007, 23:25
Wohnort: Yorkshire/Lancashire border

Beitrag von jonny teabag » Montag 10. März 2008, 19:27

Hi Wulldee,

I also have had some difficulty in getting pictures on to my album :roll:
So thanks for the info :)
Maybe Admin could make the buttons in German and English so that we UK people can work it out :oops:

P.S Nice to see you visiting the UK Bulldog forums :-D

Kind regards,

JT :roll:


Topic author
sully22252

Beitrag von sully22252 » Montag 10. März 2008, 21:35

Hi Wulldee

Thanks for that. I think I've been doing it right so I guess I need to resize the files I'm trying to upload.

Thanks

Sully

Benutzeravatar

moppedwolf
Labertaschen Moderator
Beiträge: 7021
Registriert: Samstag 26. Oktober 2002, 10:14
Vorname: Wolf
Wohnort: Versmold/NRW
Alter: 54

Beitrag von moppedwolf » Dienstag 11. März 2008, 12:34

Hi,
you can make also a online-photo-session like mine (link see below) on pixum for example.
http://int.pixum.com/international/?

With a link to your file on your pixum-file you get a nice view of all pics.

LINK_click_it_like_Beckham!! :lol: :lol:

bye :wave:
Wolf
WolfsGruss :wave: Unfall? Früher hatte ich zwei linke Hände, heute eine rechte! :mrgreen:
Cop'n'crashfree season!!![/i] :wink:

Benutzeravatar

admin
Beiträge: 2723
Registriert: Montag 8. Juli 2002, 17:55
Vorname: Jörg
Wohnort: Lachen
Alter: 42
Kontaktdaten:

Beitrag von admin » Dienstag 11. März 2008, 15:14

jonny teabag hat geschrieben:
Maybe Admin could make the buttons in German and English so that we UK people can work it out :oops:
Normaly it is .... i will search.
sully22252 hat geschrieben: Thanks for that. I think I've been doing it right so I guess I need to resize the files I'm trying to upload.
To Resize images you can use this link:
Images Resize

@Wolf
Ich solche externen Bilder verusrachen Trafic ohne ende,und
dann wundert ihr euch das der Server langsam ist ;-)
Das Leben besteht nicht nur aus "Wünsch dir Was" und einige Entscheidungen sollten einfach akzeptiert werden.

Der schlimmste Fehler, den man im Leben machen kann, ist ständig zu befürchten, dass man einen macht.
– Elbert Hubbard (1856-1915), The Note Book

Benutzeravatar

Steve
Beiträge: 3680
Registriert: Dienstag 18. Juli 2006, 15:19
Vorname: Steve
Wohnort: Dorf

Beitrag von Steve » Dienstag 11. März 2008, 16:08

Admin hat geschrieben: @Wolf
Ich solche externen Bilder verusrachen Trafic ohne ende,und
dann wundert ihr euch das der Server langsam ist ;-)
Ein Link zu einem externen Pic-Album verursacht hier Traffic :?: :?:

Ok, gut für einen PC-Dummy zu wissen :roll:
"Die einen kennen mich, die anderen können mich!"
*Konrad Adenauer

Benutzeravatar

moppedwolf
Labertaschen Moderator
Beiträge: 7021
Registriert: Samstag 26. Oktober 2002, 10:14
Vorname: Wolf
Wohnort: Versmold/NRW
Alter: 54

Beitrag von moppedwolf » Dienstag 11. März 2008, 17:21

Yepp,
das ist m.W. aber auch nur in diesem forum so.
Denn wenn ich von einem anderen forum dort hin gehe, steht keinesfalls der andere server in der Browserleiste davor.

Haben wir denn Probleme mit traffic, oder doch mit etwas anderes?? ich weiss es nicht. :oops:
Und wenn sully 30 pics in sein album setzt, ist es voll und ich immer noch wissenshungrig! :roll:

ciaoi
Wolf

Antworten